duminică, 28 mai 2017

In memoriam, pentru tatal meu alcoolic...

In urma cu 23 de ani, pe 28 mai 1994, tatal meu trecea Dincolo, asa cum a fost ce mai mare parte a vietii lui... beat.

Desi au trecut atatia ani, nu am reusit ca sa trec peste pierderea lui si, mai ales, peste faptul ca nu am reusit ca sa il ajut la timp.

Amintirile mele despre acea zi sunt extrem de vii, de parca ar fi fost ieri, de aceea, la zi comemorativa, am decis ca sa incep acest blog de suflet.

O sa fie un blog fara niciun fel de reclame, doar cu postari despre cum este sa fii copil de alcoolic, sa ai o adolescenta langa un alcoolic, sa fii marcat pe viata de faptul ca, desi nu ai nicio vina, tot te catalogheaza intr-un mare fel si la decenii distanta nu doar de la moartea lui, ci si de la nasterea ta.

O sa fie niste postari despre aburi de alcool si violenta, despre iubire si ura, despre sfasiere si unire, despre viata si moarte.

Va invit ca sa comentati articolele pe care le veti gasi aici, va invit si in grupul pe care il voi infiinta pe Facebook,

Inscrieti-va si poate vom reusi ca sa ne sustinem reciproc daca ati avut si voi in familie un parinte alcoolic, daca ati trait un cosmar din care, poate, nu a avut cine sa va salveze cand erati copii.

Sper ca in acea zi, de 28 mai 1994, tatal meu sa isi fi gasit linistea, sa fie acum intr-o lume in care alcoolul sa nu existe.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu